POLAK, WĘGIER, DWA BRATANKI… STĄD SIĘ WZIĘŁY UNI – GARNKI

OD PONAD 40 LAT Z WĘGRAMI ŁĄCZĄ NAS WIĘZY RODZINNE, DLATEGO PORZEKADŁO O BRATANKACH JEST NAM TYM BARDZIEJ BLISKIE. WĘGIERSKA KULTURA I TRADYCJE, A ZWŁASZCZA CENIONA I CHARAKTERYSTYCZNA KUCHNIA WĘGIERSKA NA DOBRE ZAGOŚCIŁA W NASZYCH SERCACH I NA STOŁACH. SZCZEGÓLNE MIEJSCE W NASZEJ CODZIENNEJ KUCHNI ZAJMUJĄ WĘGIERSKIE AKCESORIA KUCHENNE, TAKIE JAK FORMY DO PIECZENIA, DREWNIANE NACZYNIA I MISY, CZY KOCIOŁKI UMOŻLIWIAJĄCE GOTOWANIE NA ŚWIEŻYM POWIETRZU.

JAK TO SIĘ ZACZĘŁO?
POMIMO IŻ NASZA FIRMA ISTNIEJE OD NIEDAWNA, POMYSŁ JEJ UTWORZENIA ZRODZIŁ SIĘ W NASZYCH GŁOWACH KILKA LAT TEMU.
W NASZYM RODZINNYM DOMU ZAWSZE KRÓLOWAŁY WYPIEKI – CIASTA, CHLEBY, POTRAWY MIĘSNE. DOKŁADNIE 12 LAT TEMU OTRZYMALIŚMY W PREZENCIE OD KREWNYCH MADZIARÓW KOMPLET WĘGIERSKICH BLACH DO PIECZENIA. PREZENT JAK NAJBARDZIEJ TRAFIONY – NASZE STARE, ZARDZEWIAŁE, PORYSOWANE BLACHY O WYCZUWALNYM METALICZNYM ZAPACHU NIE ZACHĘCAŁY JUŻ DO DALSZEGO UŻYTKOWANIA. WĘGIERSKIE BLACHY DO PIECZENIA OKAZAŁY SIĘ FUNKCJONALNYM ROZWIĄZANIEM W NASZEJ KUCHNI I SPOTĘGOWAŁY PRZYJEMNOŚĆ JAKĄ DAJE PIECZENIE.
WIĘKSZOŚĆ Z PODAROWANYCH FOREMEK JEST DO DZIŚ ,,W FORMIE” I ZAPEWNE JESZCZE NIE RAZ POZWOLĄ NAM RACZYĆ SIĘ SMAKIEM PIECZONEJ KACZKI Z JABŁKIEM CZY ZAPACHEM CIASTA DROŻDŻOWEGO.

MIARĄ NASZEGO SUKCESU JEST SATYSFAKCJA KLIENTA
OD POCZĄTKU ISTNIENIA NASZEJ DZIAŁALNOŚCI, PRZYŚWIECA NAM JEDEN CEL – DOSTARCZYĆ NASZYM KLIENTOM NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTY, TAK ABY ZAPEWNIĆ PEŁNĄ SATYSFAKCJĘ I ZADOWOLENIE Z ICH UŻYTKOWANIA. WIERZYMY, ŻE OFEROWANE PRZEZ NAS WĘGIERSKIE ARTYKUŁY UŁATWIĄ I UMILĄ CZAS SPĘDZONY W KUCHNI I W OGRODZIE, UDOSKONALĄ PRZYGOTOWYWANE PRZEZ PAŃSTWA POTRAWY ORAZ ZAINSPIRUJĄ DO TWORZENIA NOWYCH.