Wykonane z blachy stalowej, pokryte warstwą trwałego szkliwa, idealne do smażenia na kuchni indukcyjnej, gazowej, elektrycznej oraz kuchniach ceramicznych.

W rozmiarach od 19 cm do 42 cm (średnica).
Z dwoma uszkami, z metalową lub drewnianą rączką, drewnianą rączką i uszkiem.

Patelnie te są lekkie, mają pojedyncze dno, bardzo szybko się rozgrzewają, więc smażenie zaczynamy od najniższej temperatury.
Jeśli jest to kuchnia indukcyjna – zaczynamy smażenie między poziomem 2-3.

 

Previous
Next

PATELNIE WĘGIERSKIE

Previous
Next

CENNIK

Ceny patelni z rączkami czy z uszkami o tej samej średnicy mają tę samą cenę.

Ø 19/20 cm – 20zł
Ø 22/23 cm – 25zł
Ø 26 cm – 35z
Ø 30 cm – 45zł
Wok Ø 30 wys.10cm – 65zł