Wykonane z blachy stalowej, pokryte warstwą trwałego szkliwa, idealne do smażenia na kuchni indukcyjnej, gazowej, elektrycznej oraz kuchniach ceramicznych.
W rozmiarach od 19 cm do 42 cm (średnica). Z dwoma uszkami, z metalową lub drewnianą rączką, drewnianą rączką i uszkiem.
Patelnie te są lekkie, mają pojedyncze dno, bardzo szybko się rozgrzewają, więc smażenie zaczynamy od najniższej temperatury. Jeśli jest to kuchnia indukcyjna – zaczynamy smażenie między poziomem 2-3.
Previous
Next
PATELNIE WĘGIERSKIE
Previous
Next
CENNIK
Ceny patelni z rączkami czy z uszkami o tej samej średnicy mają tę samą cenę.
Ø 19/20 cm – 25zł Ø 22/23 cm – 35zł Ø 26 cm – 45zł Ø 30 cm – 65zł Wok Ø 30 wys.10cm – 85zł